Privacybeleid

Privacybeleid

Beveiliging en bescherming van persoonsgegevens

Definities:

De uitgever: De natuurlijke of rechtspersoon die online openbare communicatiediensten publiceert.

De Site: Alle sites, internetpagina's en online diensten aangeboden door de uitgever.

De Gebruiker: De persoon die de Site en de diensten gebruikt.

Type verzamelde gegevens

Als onderdeel van het gebruik van de Sites kan de Uitgever de volgende categorieën gegevens over zijn Gebruikers verzamelen:

Burgerlijke staat, identiteit, identificatiegegevens...

Communicatie van persoonsgegevens aan derden

Geen communicatie met derden Uw gegevens worden niet aan derden doorgegeven. U bent er echter van op de hoogte dat deze openbaar kan worden gemaakt op grond van een wet, regelgeving of op grond van een besluit van een bevoegde regelgevende of gerechtelijke autoriteit.

Voorafgaande informatie voor de verstrekking van persoonsgegevens aan derden in geval van fusie / opslorping

Voorafgaande informatie en mogelijkheid tot opt-out voor en na de fusie/overname

In het geval dat we deelnemen aan een fusie, overname of enige andere vorm van activaoverdracht, verbinden we ons ertoe de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te garanderen en u te informeren voordat deze worden overgedragen of onderworpen aan nieuwe privacyregels.

Doel van het hergebruik van verzamelde persoonsgegevens

Behandelingen uitvoeren met betrekking tot klantenbeheer met betrekking tot

• contracten; de bestellingen ; de leveringen; de rekeningen ; boekhouding en in het bijzonder het beheer van klantenrekeningen

• een loyaliteitsprogramma binnen een of meer rechtspersonen;

het bewaken van klantrelaties, zoals het uitvoeren van tevredenheidsenquêtes, het beheren van klachten en after-sales service

• de selectie van klanten om studies, enquêtes en producttests uit te voeren (behalve met toestemming van de betrokken personen verkregen onder de voorwaarden van artikel 6, mogen deze operaties niet leiden tot het opstellen van profielen die gevoelige informatie kunnen onthullen gegevens - raciale of etnische afkomst, filosofische, politieke, vakbonds-, religieuze opvattingen, seksleven of de gezondheid van mensen)

Verrichtingen met betrekking tot prospectie uitvoeren

het beheer van technische prospectieoperaties (waaronder met name technische operaties zoals standaardisatie, verrijking en deduplicatie)

• de selectie van mensen voor het uitvoeren van loyaliteits-, prospectie-, enquête-, producttest- en promotieacties.Behalve met toestemming van de betrokken personen die zijn verzameld onder de voorwaarden van artikel 6, mogen deze operaties niet leiden tot het opstellen van profielen die gevoelige gegevens kunnen onthullen (raciale of etnische afkomst, filosofisch, politiek, vakbonds-, religieus, seksueel leven of de gezondheid van mensen)

• wervingsacties uitvoeren

De ontwikkeling van commerciële statistieken De organisatie van wedstrijden, loterijen of andere promotionele activiteiten met uitzondering van online kansspelen en kansspelen, onderworpen aan de goedkeuring van de Gaming Regulatory Authority Online

Het beheer van verzoeken tot inzage, rectificatie en verzet Het beheer van onbetaalde rekeningen en procesvoering, voor zover het geen betrekking heeft op strafbare feiten en/of niet leidt tot uitsluiting van de persoon van het voordeel van een recht, een dienst of een contract

Management van de mening van mensen over producten, diensten of inhoud

Gegevensaggregatie

Aggregatie met niet-persoonlijke gegevens We kunnen geaggregeerde informatie (informatie met betrekking tot al onze gebruikers of specifieke groepen of categorieën gebruikers die we combineren in zodanig dat een individuele Gebruiker niet langer kan worden geïdentificeerd of vermeld) en niet-persoonlijke informatie voor doeleinden van industrie- en marktanalyse, demografische profilering, promotie- en reclamedoeleinden en andere commerciële doeleinden

Aggregatie met persoonlijke gegevens die beschikbaar zijn op de sociale accounts van de Gebruiker Als u uw account koppelt aan een account van een andere dienst om te crossposten, kan deze dienst ons uw profielinformatie, verbindingsinformatie, evenals alle andere informatie die u hebt geautoriseerd om openbaar te worden gemaakt. We kunnen informatie samenvoegen met betrekking tot al onze andere gebruikers, groepen, accounts en persoonlijke gegevens die beschikbaar zijn op de gebruiker.

Identiteitsgegevens verzamelen

Gratis consult

Voor het raadplegen van de Site is geen registratie of voorafgaande identificatie vereist. Het kan worden gedaan zonder dat u persoonlijke gegevens over u meedeelt (naam, voornaam, adres, enz.). We registreren geen persoonlijke gegevens voor het eenvoudig raadplegen van de site.

Identificatiegegevens verzamelen

Gebruik van gebruikers-ID alleen voor toegang tot services

We gebruiken uw elektronische identificatiegegevens alleen voor en tijdens de uitvoering van het contract.

Terminalgegevens verzamelen

Geen verzameling technische gegevens We verzamelen of bewaren geen technische gegevens van uw apparaat (IP-adres, internetprovider, enz.).

Cookies

Bewaarperiode voor cookies

In overeenstemming met de aanbevelingen van de CNIL is de maximale bewaartermijn voor cookies maximaal 13 maanden na hun eerste storting op de terminal van de gebruiker, evenals de geldigheidsduur van de toestemming van de gebruiker voor het gebruik van deze cookies . De levensduur van cookies wordt niet bij elk bezoek verlengd. De toestemming van de Gebruiker moet daarom aan het einde van deze periode worden vernieuwd.

Cookiedoel

Cookies kunnen worden gebruikt voor statistische doeleinden, met name om de diensten aan de Gebruiker te optimaliseren, van de verwerking van informatie over de frequentie van toegang, de personalisatie van de pagina's, evenals de uitgevoerde bewerkingen en de geraadpleegde informatie.U wordt geïnformeerd dat de uitgever waarschijnlijk cookies op uw terminal plaatst. De cookie registreert informatie met betrekking tot de navigatie op de dienst (de pagina's die u hebt geraadpleegd, de datum en tijd van de raadpleging, enz.) die we kunnen lezen tijdens uw volgende bezoeken .

Het recht van de gebruiker om cookies te weigeren

U erkent te zijn geïnformeerd dat de uitgever cookies kan gebruiken. Als u niet wilt dat cookies op uw apparaat worden gebruikt, kunt u in de meeste browsers cookies uitschakelen via de instellingen.

Bewaren van technische gegevens

Bewaartermijn technische gegevens

Technische gegevens worden bewaard voor de tijd die strikt noodzakelijk is om de bovengenoemde doeleinden te bereiken.

Bewaringstermijn persoonsgegevens en anonimisering

Geen gegevensbewaring We bewaren geen persoonlijke gegevens na uw verbinding met de service voor de doeleinden die worden beschreven in deze AV.

Gegevensverwijdering na accountverwijdering

Er worden middelen ingevoerd om gegevens te wissen om te zorgen voor effectieve verwijdering zodra de bewaar- of archiveringsperiode is bereikt die nodig is om de vastgestelde of opgelegde doeleinden te bereiken. In overeenstemming met de wet nr. 78-17 van 6 januari 1978 met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en vrijheden, hebt u ook een recht op verwijdering van uw gegevens dat u op elk moment kunt uitoefenen door contact op te nemen met de 'Editor.

Verwijderen van gegevens na 3 jaar inactiviteit Als u zich om veiligheidsredenen niet heeft geauthenticeerd op de Site gedurende een periode van drie jaar, ontvangt u een e-mail waarin u wordt uitgenodigd om zo snel mogelijk verbinding te maken, anders worden uw gegevens uit onze databases verwijderd.

Account verwijderen Account verwijderen op aanvraag

De gebruiker heeft de mogelijkheid om zijn account op elk moment te verwijderen, op eenvoudig verzoek aan de uitgever OF via het menu voor het verwijderen van accounts dat aanwezig is in de accountparameters, indien nodig.

Verwijderen van het account in geval van schending van de Servicevoorwaarden In geval van schending van een of meer bepalingen van de Servicevoorwaarden of van enig ander document dat hierin door verwijzing is opgenomen, de uitgever behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing en naar eigen goeddunken uw gebruik van en toegang tot de services, uw account en alle sites te beëindigen of te beperken.

Indicaties in het geval van een door de uitgever gedetecteerde beveiligingsinbreuk

Informatie van de Gebruiker in geval van een inbreuk op de beveiliging

We verbinden ons ertoe alle passende technische en organisatorische maatregelen te nemen om een ​​beveiligingsniveau te garanderen dat past bij de risico's van onbedoelde, niet-geautoriseerde of illegale toegang, openbaarmaking, wijziging, verlies of zelfs vernietiging van persoonlijke gegevens die op u betrekking hebben.In het geval dat we ons bewust worden van illegale toegang tot uw persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen op onze servers of die van onze serviceproviders, of van ongeoorloofde toegang die leidt tot de realisatie van de hierboven geïdentificeerde risico's, verbinden we ons ertoe om:

• Breng u zo snel mogelijk op de hoogte van het incident;

• Onderzoek de oorzaken van het incident en informeer u;

Neem redelijkerwijs de nodige maatregelen om de negatieve effecten en schade die kunnen voortvloeien uit genoemd incident te verminderen

Beperking van aansprakelijkheid

In geen geval kunnen de in het bovenstaande punt gedefinieerde verplichtingen met betrekking tot de melding in het geval van een inbreuk op de beveiliging worden gelijkgesteld met een erkenning van schuld of aansprakelijkheid voor het optreden van het incident in kwestie

Doorgifte van persoonsgegevens naar het buitenland

Geen overdracht buiten de Europese Unie De uitgever verbindt zich ertoe de persoonlijke gegevens van zijn gebruikers niet buiten de Europese Unie over te dragen.

Wijzigingen in de algemene voorwaarden en het privacybeleid

In geval van wijziging van deze AV, toezegging om het niveau van vertrouwelijkheid niet substantieel te verlagen zonder de voorafgaande informatie van de betrokken personen Wij verbinden ons ertoe u te informeren in geval van substantiële wijziging van deze AV, en niet om het niveau van vertrouwelijkheid van uw gegevens substantieel te verlagen zonder u hiervan op de hoogte te stellen en uw toestemming te verkrijgen.

Toepasselijk recht en beroepsvoorwaarden

Toepassing van het Franse recht (CNIL-wetgeving) en jurisdictie van de rechtbanken

Deze AV en uw gebruik van de Site worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Frankrijk, en in het bijzonder Wet nr. 78-17 van 6 januari 1978 met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en vrijheden. De keuze van het toepasselijke recht heeft geen invloed op uw rechten als consument volgens het toepasselijke recht van uw woonplaats. Als u een consument bent, stemmen u en wij ermee in ons te onderwerpen aan de niet-exclusieve jurisdictie van de Franse rechtbanken, wat betekent dat u een actie met betrekking tot deze AV kunt instellen in Frankrijk of in het EU-land waar u woont. Als u een professional bent, moeten alle vorderingen tegen ons voor een rechtbank in Frankrijk worden gebracht. In geval van een geschil zullen de partijen een minnelijke schikking zoeken alvorens juridische stappen te ondernemen. In het geval van mislukking van deze pogingen, moeten alle betwistingen van de geldigheid, interpretatie en/of uitvoering van deze AV, zelfs in het geval van meerdere verweerders of garantieclaims, voor de Franse rechtbanken worden gebracht.

Gegevensoverdraagbaarheid

Gegevensoverdraagbaarheid

De Uitgever verbindt zich ertoe u de mogelijkheid te bieden om op eenvoudig verzoek alle gegevens over u terug te bezorgen. De Gebruiker krijgt zo een betere controle over zijn gegevens en behoudt de mogelijkheid om ze opnieuw te gebruiken. Deze gegevens moeten worden verstrekt in een open en gemakkelijk herbruikbaar formaat.

.